Groepssessies Zilverwijzer, Goed in je vel op 60+

Print
Hoeselt - Het OCMW-Dienstencentrum wilt deze boeiende vorming graag promoten bij de Hoeseltse 60-plussers en organiseert alvast een basissessie ‘Oud maar niet Out’ op Dinsdag 29 september om 14 uur in Ensor zaal van het OCMW.

‘Zilverwijzer’ zijn groepssessies van telkens 2 uren, voor actieve 60-plussers die hun veerkracht willen versterken.
Samen met leeftijdsgenoten ga je de uitdaging van het ‘ouder worden’ aan. De nadruk ligt op een positieve beeldvorming. Je kan anderen inspireren door eigen ervaringen te delen en je kan zelf nuttige tips oppikken. De begeleiding van deze praatgroep gebeurt door een getrainde lesgever, Hilde Thijs.

Interesse? Schrijf je dan voor dinsdag 22/9 in via het OCMW-secretariaat, Europalaan 1 te 3730 Hoeselt (tel.089-51 88 10). Deelnameprijs is € 2,00 (koffie en versnapering incl.). Minimum 6 deelnemers nodig om te starten.

Als de groep van start kan gaan, voorziet het Dienstencentrum een 2de sessie nl. ‘Geven & nemen’ op dinsdag 6/10! Of er nadien nog bijeenkomsten volgen, beslissen de deelnemers samen. Zij krijgen dan ook inspraak in de thema’s.

Belangrijk! Samenstelling van de cursusgroep gebeurt tijdens de basissessie van dinsdag 29/9.

Zilverwijzer is een initiatief van LOGO Limburg, VIGEZ (Vlaams instituut voor gezondheidspromotie en ziektepreventie) en de Vlaamse overheid.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio