Lommelse ploegentijdrit krijgt vervolg in 2016

Print
Lommelse ploegentijdrit krijgt vervolg in 2016

Foto: Rik Thaens

Lommel - De voorbije zomer organiseerde Fifty-One Club 't Zand een geslaagde ploegentijdrit op het Lommelse Kristalpark. Van de opbrengst schonken de organisatoren ondertussen een cheque aan het goede doel. Ze maakten ook bekend dat er een nieuwe editie komt, op 2 juli 2016.

FOC 't Zand mag terugblikken op een geslaagde eerste editie van de ploegentijdrit met 42 teams van 6 renners. In een uiterst sportieve en vriendschappelijke sfeer gaven ze het beste van zichzelf op het 21 km lange parcours op het Lommelse Kristalpark. Terwijl voor de ene ploeg deelnemen belangrijker was dan winnen, mikten andere teams resoluut op het podium. Bij de bedrijventeams ging de zege naar Staf Cars, voor Cafca en Varesa. Noord-Limburg was de snelste Fifty-One Club. Na het sportieve gedeelte werd er nog lang nagekaart met de talrijk opgekomen supporters op een gezellige barbecue.

Dankzij de deelname van heel wat bedrijventeams en Fifty-One Clubs uit de Kempen en Limburg, en de nodige sponsoring van bedrijven die niet konden deelnemen, mocht de organisatie een mooi bedrag schenken aan Auxilia, een goed doel dat via onderwijs welzijn en welvaart bij kansarmen wil verhogen. FOC 't Zand steunt ook met andere activiteiten nog meer goede doelen, zoals St-Vincentius, Pieter Simenon, Akindo, Zonneweelde en Dagcentrum De Teuten.

Ondertussen raakte bekend dat er al zeker een tweede editie van de ploegentijdrit komt, en dit op zaterdag 2 juli 2016 op het Kristalpark in Lommel. De organisatie mikt dan op nog meer deelnemers en meerdere categorieën zoals vrouwen, jeugd en senioren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio