Politie verspreidt robotfoto van baby-ontvoerder

Print
Politie verspreidt robotfoto van baby-ontvoerder

De robotfoto Foto: HBvL

De politie heeft dinsdag een robotfoto verspreid van de man die vrijdag in de Salvatorstraat een twee maanden oude baby probeerde te ontvoeren. De 28-jarige moeder kon de man eigenhandig het huis uit jagen. Ze liep daarbij verwondingen op. Tot nu toe zijn er bij de politie geen bruikbare tips binnengekomen.

De politie is nu op zoek naar personen die de man op de robotfoto menen te herkennen. Volgens de moeder van de baby gaat het om een blanke jonge veertiger van ongeveer 1.65 meter groot met een normale lichaamsbouw. Zijn lichtbruine haar was vrijdag achterover gekamd. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een bordeauxrode fleece trui en een zwarte broek.

Met de moeder van het meisje gaat het ondertussen beter. “Ik probeer de draad van het leven terug op te nemen”, zegt de vrouw. “Over het onderzoek heb ik nog niks vernomen, maar ik hoop natuurlijk dat de politie de man zo snel mogelijk vindt.”

Mensen die informatie hebben over de man worden gevraagd contact op te nemen met de politie op tel. 011/26.74.01 of via tips@hazodi.be