Club Brugge verlengt contract Boli Bolingoli

Print
Club Brugge verlengt contract Boli Bolingoli

Foto: Photo News

Club Brugge heeft vanmiddag een akkoord bereikt met Boli Bolingoli Mbombo (20) over een contractverlenging tot 2019. Dat meldde Blauw-Zwart dinsdag op zijn website.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

CEO Vincent Mannaert reageerde op de website van Club Brugge op de contractverlenging. ‘Boli heeft afgelopen seizoen veel vorderingen gemaakt en zijn contractverlenging is dan ook een beloning voor zijn geleverde werk en uitstekende mentaliteit. Het kadert ook in de politiek van Club om te bouwen aan een team waarin ook eigen opgeleide talenten belangrijk zijn. We zijn blij Boli langer aan ons te kunnen binden.’

Bolingoli Mbombo, die Congolese roots heeft, startte zijn opleiding bij de jeugd van Beerschot en streek in 2010 neer in het Jan Breydelstadion. Na een jaar bij de beloften kreeg de linkerflankaanvaller in 2013 zijn eerste profcontract voor twee jaar bij Club Brugge. Vorig jaar werd de overeenkomst verlengd tot 2017 en nu tekende Bolingoli opnieuw bij voor twee bijkomende seizoenen. In de elf wedstrijden die Club dit seizoen speelde, stond hij zeven keer in de basis.