Celebs

Eline De Munck presenteert zonder make-up

Print
Eline De Munck presenteert op woensdag 16 september zonder make-up. Zij en haar zus Lies zijn te zien in het Vijf-programma ‘Be You(tiful)’, waarin de focus deze keer op buiken ligt.

De 27-jarige Eline De Munck werkt momenteel aan een documentaire voor vrouwenzender TLC. Voor het bewuste programma, dat de naam ‘Eline Gets Dirty’ meekrijgt en eind november te zien zal zijn, mag de blondine zich dertig dagen lang niet wassen, scheren, schminken of parfumeren. Aan het begin van die uitdaging, werd het Vijf-programma 'Be You (tiful)' opgenomen waarin de zusjes De Munck centraal staan. Dat betekent dat Eline zonder make-up moest presenteren.

'Dat Eline zonder make-up wou presenteren, paste perfect in wat we met een programma als Be You(tiful) willen uitdragen. Volgens ons is ze daarmee de eerste presentatrice in Vlaanderen die dat aandurft. Normaal zitten gasten voor een show makkelijk anderhalf uur in de make-upstoel. Nu hoefde ze dat niet te doen, terwijl Lies en de mannelijke gasten duidelijk wel in make-up gingen', zegt Barbara Salomon, persvoorlichter bij Vijf.

 

 

‘Be You(tiful)’, woensdag 16 september om 21 u 15 op Vijf.

Niet te missen