Grote modelbouwbeurs in Limburghal op 26 & 27 september

Print
Grote modelbouwbeurs in Limburghal op 26 & 27 september

Foto: Jo Lambrechts

Genk - Zaterdag 26 en zondag 27 september is de Limburghal in Genk “The place to be” voor elke liefhebber van modelbouw! Want dan zal over een oppervlakte van meer dan 10.000 m² een heuse miniwereld uitgebouwd zijn waarin de bezoekers kunnen wegdromen in een modelbouwwereld die alle facetten van de modelbouw aanschouwelijk maakt.

Zeshonderd exposanten uit onder meer de regio en uit 7 verschillende landen, verdeeld over 140 standen brengen het beste van hun kunnen. Men kan in de Limburghal genieten van diverse standen met radio-bestuurde modellen: zoals boten, duikboten, tanks, trucks, bulldozers, kranen, graafmachines, zeppelins, vliegtuigen, drones, F1 bolides, enz….
In diverse standen kan de bezoeker zelf het stuur in handen nemen en ervaren hoe het is om met een truck te rijden of te varen met een boot, duikboot, of te vliegen met een mini drone.

Verder kan men er als bezoeker de sfeer opsnuiven van bewegende kermissen, circussen en getuige zijn van meccano modellen, fishertechnik , poppenhuizen, houtmodelbouw, militaria, diorama bouw, uitgelezen selecties en creaties met Lego © bouwstenen, enz…

Bovendien zullen de modeltreinliefhebbers ook dit jaar weer aan hun trekken komen. Niet minder dan 43 werkende modeltreinbanen in alle schaalgrootten, zullen hun opwachting maken in Genk. Vele banen worden het eerst getoond buiten hun thuisland of gaan in première in Genk.

Er zal een grote internationale verkoop- en tweedehandsbeurs plaatsvinden, ….

Kortom veel te veel om op te noemen en dit bewijst het onderzoek van twee jaar geleden waaruit bleek dat de gemiddelde bezoeker ruim 4 à 5 uur aanwezig was op dit event.

Concreet:
Zaterdag 26 september: deuren open van 9u – 18u
Zondag 27 september: deuren open van 9u – 17u
Meer info op www.euromodelbouw.be

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio