Rode Kruis zoekt personeel voor noodopvangcentrum asielzoekers in Leopoldsburg

Print
Rode Kruis zoekt personeel voor noodopvangcentrum asielzoekers in Leopoldsburg

Themabeeld Foto: Dieter Telemans

Leopoldsburg -

Met het oog op de aanwerving van bijkomend personeel voor het noodopvangcentrum voor asielzoekers in Leopoldsburg, organiseert Rode Kruis-Vlaanderen, samen met VDAB, een jobdag in het Cultureel Centrum van Leopoldsburg op dinsdag 29 september. Bedoeling is om op één dag tijd voldoende personeel te vinden om het noodopvangcentrum zo snel mogelijk operationeel te maken.

Voor de noodopvang in Leopoldsburg zoekt Rode Kruis-Vlaanderen 47 medewerkers, onder wie begeleiders, medisch-pedagogisch personeel, onthaalmedewerkers, een klusjesman, een integratiemedewerker en logistiek personeel. Voor sommige functies kan het Rode Kruis terugvallen op de wervingsreserve van de jobactie voor het centrum in Houthalen-Helchteren, voor andere functies zoekt ze bijkomende kandidaten.

Sollicitanten volgen eerst een infosessie met meer informatie over het centrum. Vervolgens wordt hun CV gescreend en krijgen ze onmiddellijk te horen of ze weerhouden worden of niet. Indien de sollicitant de procedure verder mag volgen, heeft hij of zij ook onmiddellijk twee sollicitatiegesprekken ter plaatse. De dag erop al weten de kandidaten of ze aan de slag kunnen.

Kandidaten kunnen zich voor deze jobdag inschrijven via http://www.rodekruis.be/nieuws-kalender/nieuws/jobdag-voor-noodopvangkamp-leopoldsburg/