Leo Winters is Peers petanquekampioen

Print
Leo Winters is Peers petanquekampioen

Foto: Koen Wellens

Peer - De wisseltrofee voor de winnaar van het stedelijk petanquetornooi blijft nog een jaar in Kleine-Brogel. Leo Winters won op 11 september immers de jaarlijkse afspraak voor de Peerse petanquers.

Een 40-tal sportieve Perenaars verzamelden op de buitenbanen in stadspark De Perre voor een nieuwe editie van het toernooi. Vrijwilligers van de Stedelijke Raad Derde Leeftijd en De Schommel zorgden er voor dat zowel de petanquebanen als de zitbanken in perfecte staat waren. Het tornooi werd gespeeld met zes ploegen die het in vier ronden tegen elkaar opnamen. Spanning verzekerd dus en de vele supporters zagen Leo Winters uit Kleine-Brogel de beste worpen tonen.

De winnaar ontving de wisseltrofee uit handen van zijn dorpsgenoot Leo Grobben en de schepenen Lutgarde Ceyssens en Liesbeth Diliën hadden voor een aantal andere winnaars een mooie prijs voorzien. Die gingen naar Raymond Cuypers, Liliane Bormans, Theo Driesen, Leo Grobben en Jaak Maes. De 99-jarige Jaak Huskens uit Grote-Brogel was de oudste deelnemer.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio