Celebs

Kim Kardashian heeft nu ook een eigen (betalende) website

Print
Kim Kardashian heeft nu ook een eigen (betalende) website

Foto: Photonews

Wie maar niet genoeg kan krijgen van Kim Kardashian, kan vanaf nu ook terecht op haar gepersonaliseerde website kimkardashianwest.com. Je kunt er vooral terecht voor mode- en beautygerelateerde onderwerpen, maar voor 2,99 dollar per maand kun je ook lid worden en dan krijg je exclusieve toegang tot inside tips en familiekiekjes.

De Kardashian-Kendallclan had groot nieuws gisteren. Kim Kardashian (34), Khloe Kardashian (32), Kylie Jenner (18) en Kendall Jenner (19) lanceerden allen een eigen online platform in de vorm van een eigen website en/of app. Terwijl Kim meer focust op fashion, kun je bij Khloe ook terecht voor fitnesstips en -video's. Bij Kylie en Kendall krijg je dan weer meer inkijk in hun dagelijks leven, de reizen, fotoshoots en pret met de vrienden. Alleen de website van Kourtney staat voorlopig nog in de steigers, maar ook die zou er aan zitten te komen. Van haar mogen we dan weer vooral interieurtips verwachten.

Inhoudelijk besteedt Kim vooral veel aandacht aan mode en beauty, alleen moet je voor het overgrote deel betalen. Zo zijn enkele items op haar website wel vrij toegangkelijk - zoals een blik achter de schermen van de bizarre fotoshoot met Juergen Teller in nudelingerie op een berg aarde. Wie graag nog meer wil zien, is verplicht zich in te schrijven en maandelijks 2,99 dollar neer te tellen. Voor die som kun je inside beautytips krijgen, krijg je intiemere kiekjes te zien en kun je Kim zelfs een vraag stellen. Wie dat wenst kan ook eerst alles eens zeven dagen gratis uitproberen.

Niet te missen