Seks & Relaties

Vrouw vindt manier om niet meer lastiggevallen te worden

Print
De New Yorkse comédienne Jessica Delfino werd tot voor kort vaak lastiggevallen op straat. Ze was het beu en trok een witte vuilniszak en teenslippers aan. In die originele outfit wordt ze wél met rust gelaten.

‘Vrouwen die in New York wonen, worden lastiggevallen op straat’, verkondigde Delfino op YouTube en Twitter. Om dat te bewijzen filmde ze zichzelf tijdens een het wandelen in de metropool. In het filmpje is te zien hoe een man zijn arm ongevraagd rond haar slaat. ‘Dat zou niet gebeuren indien je lelijk was’, antwoordde een volger. Delfino besloot om dat uit te testen en gebruikte een witte vuilniszak als jurk, die ze combineerde met teenslippers.

Wat blijkt? Tijdens een wandeling in the big apple wordt ze in deze outfit geen enkele keer aangesproken of vastgenomen. We willen in prachtige jurken over straat wandelen zonder aangeklampt te worden’, predikt Delfino in een nieuw filmpje dat ze deelde via streaming app Periscope. ‘Maar blijkbaar laten je ze enkel met rust als je een vuilniszak over je heen trekt. Niemand wil iets te maken hebben met een vrouw die een zak draagt als jurk’, klinkt het nog.

Niet te missen