Droomreis Lesley-Ann Poppe loopt fout: 'Het lag niet aan hem, maar aan mij'

Print
Droomreis Lesley-Ann Poppe loopt fout: 'Het lag niet aan hem, maar aan mij'

Foto: Isopix

Het idee van weekblad Story was goed: laat Lesley-Ann uit honderden kandidaten haar ‘ideale man’ uitzoeken en stuur het duo samen op romantische trip naar Turkije. Maar de droomreis met haar ideale man liep fout, lezen we op de cover. Wat in boekjestaal zoveel wil zeggen als: de uitverkorene en Lesley-Ann bleken niet voor elkaar gemaakt.

Het romantische sprookje van Nico en Lesley-Ann startte twee maanden geleden. Story liet honderden mannen (speed)daten met de bekende blonde schone. Uiteindelijk werd Poppe zelfs bijgestaan door seksuologe Kaat Bollen en Joke van de Velde, om zo een goede keuze te maken. Uiteindelijk viel haar oog dus op Nico uit Deinze.

Het duo kreeg in de zwoele temperaturen van Turkije de kans om elkaar beter te leren kennen. Het bewijs daarvan is de vele bikini- en cocktailfoto’s die in Story afgedrukt staan. Maar dé vonk, die kwam er niet. ‘Ik denk dat ik gewoon nog niet klaar was voor een relatie. Het lag dus echt niet aan Nico, maar aan mij.’ Al zit er misschien toch nog een vervolgverhaal in. Want volgens Story kon Lesley-Ann het wél goed vinden met de barman...