'Project K' zet kwaad bloed: 'Mijn zoon was niet zat, hij is verward'

Print
Een fragment uit de derde aflevering van Project K werd gisteren duchtig gedeeld op het internet. Een Antwerpse man zag Koen Wauters aan voor Tom Waes. 'Heeft deze man net iets te veel gedronken?', las het bijschrift op de site van VTM.

In het bewuste filmpje is te zien hoe Koen Wauters als ambulancier actief is op de spoeddienst van het Antwerpse Sint-Vincentiusziekenhuis. Bij één van de oproepen moet de Clouseau-frontman heel hard lachen. De reden? Een man verwart hem met zijn grote concurrent Tom Waes. Als klap op de vuurpijl gaat op dat moment de gsm van de man over. Dos cervezas van diezelfde Tom Waes is de beltoon van de man.

'Te veel gedronken?'

Hoewel Koen Wauters in het fragment dat maandagavond ook op televisie te zien was duidelijk zegt dat de man in de war was, belandde het filmpje met een ander bijschrift op de website van VTM. 'Heeft deze man net iets te veel gedronken?', stond er te lezen, tot grote onvrede van de familie van de 46-jarige Antwerpenaar. 'Mijn zoon had absoluut niet te veel gedronken', zegt zijn moeder. 'Hij heeft enkele jaren geleden een zwaar ongeval gehad. Daarbij heeft hij een barst in zijn schedel opgelopen en kreeg hij bovendien meerdere hersenbloedingen.'