Patro plaatst extra staantribune voor bekerduel met Club

Print
Patro plaatst extra staantribune voor bekerduel met Club

Patro verwacht een vol huis voor de clash tegen Club Brugge. Foto: Dick Demey

Patro Eisden zal een extra tribune inzetten voor het Brugse tweeluik van de komende week. Voor de competitiewedstrijd tegen Cercle van zaterdag staat de tribune er al, maar het zwaartepunt ligt uiteraard bij de bekerwedstrijd van volgende week woensdag tegen Club Brugge. ‘Achter een van de doelen zullen wij een staantribune plaatsen’, zegt Patro-voorzitter Robert Stevens. ‘We verwachten weer een vol huis. Er zullen zo’n 200 extra toeschouwers de bekermatch bijwonen.’

Vorig seizoen kreeg Patro in het bekertoernooi nog Anderlecht op bezoek. Na een lange dialoog met de Belgische recordkampioen besliste Stevens om het duel in Maasmechelen te laten plaatsvinden. ‘Met Club Brugge is daar nu nooit sprake van geweest. Voor ons zijn dit geweldige matchen. Zowel voor het bestuur als voor spelers en fans. Met de bezoekende supporters erbij hebben we tot nu toe 3.000 kaarten verkocht.’ Vandaag (18.00-20.00u) en donderdag zijn de laatste tickets voor het bekertreffen te verkrijgen aan de stadionkassa’s in Eisden.

Tegen zaterdag hoopt Patro zich nog met een extra spits te versterken. Een aanvaller is momenteel nog op proef bij het elftal van trainer Drazen Brncic. De andere, Maxime Marquet, kon vanwege administratieve beperkingen niet aangetrokken worden.