Dames Volleybal Hasselt openen het seizoen in stijl

Print
Dames Volleybal Hasselt openen het seizoen in stijl

Foto: Diana De Gaspari

Hasselt - Dit weekend opende de provinciale volleybalcompetitie. De drie provinciale teams van DVH (1ste, 2e en 3e provinciale) speelden hun eerste thuiswedstrijd.

De start van de competitie vormde zo de ideale gelegenheid om alle jeugdspelers, ouders en supporters uit te nodigen en met ieders aanwezigheid zaten de tribunes in de sporthal van Runkst vanaf de eerste opslag vol.
Met het nodige enthousiasme werd de ploegen naar de overwinning gesleept. Die steun was nodig want het werden zware wedstrijden. Gelukkig konden alle DVH ploegen met de overwinning gaan lopen. Onze 1ste provinciale ploeg won met 3-2 van Tongeren na een 2-1 te hebben goedgemaakt. De dames van 2e provinciale zegevierden eveneens met 3-2. Onze 3e provinciale ploeg boekte een eerste 3-0 overwinning tegen As.
Na de wedstrijden werd er op dit startevent een groepsfoto gemaakt van de clubleden en werd de avond afgesloten met een receptie. Door de winst van onze 3 ploegen was het meteen een leuk feestje en was het een korte nacht voor sommige clubleden.
Met een nieuwe bestuursploeg ziet de toekomst van het dames volleybal in Hasselt er goed uit!

www.dvhasselt.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio