Davidsfonds trapt cultureel seizoen af met Vers Geperst

Print

Foto: Liliane Vanbrabant

Bree - Davidsfonds-Bree nodigt u uit op zaterdag 19 september 2015 van 14 uur tot 17 uur in de parketzaal van het ontmoetingscentrum (Kloosterstraat 13) voor de jaarlijkse Vers Geperst, de aftrap van het nieuwe culturele seizoen 2015-2016.

Tijdens deze namiddag kunt u kennismaken met het nieuwe pakket van boeken en cd’s. Op deze manier kunt u gemakkelijk een keuze maken. De aankoop van 2 boeken en/of cd’s volstaat voor een volwaardig lidmaatschap. Als u tijdens Vers Geperst lid wordt van het Davidsfonds of uw lidmaatschap hernieuwt, ontvangt u een gratis boek of cd. Ook ontvangt u een overzicht van al onze geplande activiteiten tijdens het nieuwe culturele seizoen.

Het Davidsfonds is een omvangrijk Vlaams cultuurnetwerk en focust op taal, geschiedenis en kunst. Bij ons in Bree bent u welkom om te genieten van o.a. ‘Toast Literair’, ‘De Nacht van de Geschiedenis’ en vele andere culturele evenementen, lezingen en uitstappen.
U kunt ook kennis maken met de talrijke cursussen en cultuurreizen die het Davidsfonds aanbiedt.

Wij verwelkomen u graag op zaterdagnamiddag 19 september met een glaasje wijn uit de Wereldwinkel. De toegang is gratis.

Verdere info over Davidsfonds-Bree kunt u krijgen bij Johan Agten, secretaris, Genastraat 25, Bree, johan.agten@skynet.be , 089/46.41.42 en op www.bree.davidsfonds.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio