Volleybalclub Kivoc en de Beker van Limburg

Print
Volleybalclub Kivoc en de Beker van Limburg

Foto: Volleybalclub Kivoc

Kinrooi - Afgelopen zondag 13 september werd de eerste voorronde Beker van Limburg volleybal gespeeld in sporthal De Schans in Kinrooi. Dit voor de U15 Kadetten Meisjes. Vanuit heel Limburg kwamen 18 teams afgezakt naar Kinrooi om het sportieve duel aan te gaan.

Vier reeksen waren er ingedeeld met in reeks 3 ons Kivoc team. Onze eerste wedstrijd tegen DV Hasselt werd verloren met 0-2. Was het de onwennigheid? Het onder de indruk zijn van toch wel een groot tornooi? Coach Tim haalde in de tweede wedstrijd alles uit de kast om onze meisjes geconcentreerd te krijgen en… te houden. De tweede en derde wedstrijd tegen Jaraco As en Hevoc Hechtel-Eksel werden dan ook verdiend gewonnen met 2-0. Als 4de wedstrijd en afsluiter van het tornooi stond Fit VBC Ham op het programma. Uiteindelijk werd deze wedstrijd gewonnen met 1-1 (hoogste puntengemiddelde).
Algemeen werd ons Kivoc team tweede in de rangschikking. Dit geeft goede moed om aan de volgende ronde te beginnen.
We kunnen opnieuw terugkijken op een geslaagd mooi en sportief tornooi waarbij dank aan alle vrijwilligers om dit mogelijk te maken.
Noteer ook reeds in jullie agenda, Tweede Voorronde in Kinrooi U15 Meisjes op zaterdag 3 oktober.
Speelsters: Amber Tonnaer, Fleur Maessen, Trainer/caoch Tim Rutten, Julie Jacobs, Lienke Janssen, Jill Neyens, Katja Stinckens, Kirsten Magnette, Amber Vrancken

Ook leuk, de volledige dag was te volgen via de Kivoc Facebookpagina.

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio