VV Goldenstar organiseert Loonse Bierfeesten

Print
Borgloon - Op 20 september van 13 uur tot 18 uur organiseert VV Goldenstar in samenwerking met de stad Borgloon en De Baron de tweejaarlijkse Loonse Bierfeesten.

De bezoekers kunnen terecht in negentien verschillende standen waaronder 17 brouwers, een frisdrankenstand en een stand met versnaperingen. Ook een frituur en een pastabar zijn voorzien.
Haspengouwse Tripel, Ter Dolen, Dilirium, De Brabandere, Brouwerij van Honsebrouck, Waterloo, Toeteler en La Cress zijn namen die de bierkenner zeker naar waarde zal schatten en de niet-bierkenner na de degustatie zeker zal appreciëren.
Elke brouwer presenteert en schenkt meerdere van zijn bieren van hoge gisting en zal desgewenst ook deskundige uitleg geven.
Er is kinderanimatie voorzien in de vorm van een springkasteel en het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door Live Roxy Band.
Iedereen die in een gezellige sfeer van onze Belgische bierbrouwkunst wil genieten mag deze gelegenheid niet laten voorbijgaan... en mag zeker niet vergeten ons eigen Loons bier, de “Graaf Arnold van Loon” te proeven.
Alle zythologen, bierproevers, genieters en geïnteresseerden zijn uitgenodigd om te genieten, te genieten en nog eens te genieten van dit heerlijke bierfestijn. Last but not least is er nog onze heerlijke Loonse biercocktail om af te sluiten.
Tot zondag, op het evenementenplein van de Loonse Stoomstroopfabriek Stationsstraat 54, 3840 Borgloon.
VV Goldenstar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio