Succesvolle opendeur in De Boelvaar en het Park

Print
Succesvolle opendeur in De Boelvaar en het Park

Foto: Veerle Mercken

Hasselt - Tijdens de opendeurdagen van 5 en 6 september stonden de deuren van het Lokaal Dienstencentra De Boelvaar en het Park wagenwijd open.

Schepen van dienstencentra Brigitte Smets en OCMW voorzitter Nadja Vananroye waren ook aanwezig. Talrijke bezoekers kwamen kennis maken met een nieuw seizoen van ontspannen, vorming, recreatie en ontmoeten. Vele nieuwe gezichten kwamen een bezoekje brengen, maar ook de vertrouwde blikken waren enthousiast elkaar terug te zien en er weer een geweldig jaar van te maken.

In de Dienstencentra kan men terecht voor de vele taal-, dans- of computercursussen, Je kan er eveneens kaarten, bridgen, petanquen , meedoen met de wandelactiviteiten, …. of een gezellig babbeltje komen slaan.
Ook dit jaar alvast een welgemeende dankjewel voor het werk van de vrijwilligers. Zij zetten zich nog steeds met hart en ziel in voor het goede verloop van de vele activiteiten.
In 2016 zal De Boelvaar en het Park één dienstencentrum worden. Onder de naam ‘Hogevijf’ zal deze gevestigd zijn in de nieuwe bouw aan de achterzijde van het Cultureel Centrum. De werken vlotten zeer goed en volgend jaar zullen de bezoekers, met respect voor de eigenheid van beide centra, er terecht kunnen voor hun favoriete activiteiten.
Iedereen is nog steeds van harte welkom om een bezoek te brengen aan het centrum of om aan een activiteit deel te nemen.
Voor meer informatie kan je terecht in:
- LDC De Boelvaar, Casterstraat 79, 3500 Hasselt. Tel 011 22 64 04
- LDC ’t Park, Zeven-septemberlaan 13, 3500 Hasselt. Tel 011 30 78 75


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio