Food

Alexander Wang neemt fles watermerk onder handen

Print
Alexander Wang neemt fles watermerk onder handen

Foto: Photonews

De Amerikaanse ontwerper Alexander Wang is de volgende in het rijtje van creatieve designers waarmee Evian aan de slag gaat. Modeontwerpers als Paul Smith, Jean-Paul Gaultier, KENZO en Elie Saab gingen de voormalige Balenciaga-ontwerper al voor.

Alexander Wang ontwierp twee flessen voor het watermerk Evian. Alle twee zijn ze getooid met zijn kenmerkende barcode, een versie in het zwart, de andere in het wit. 'We wilden strakke, architecturale lijnen gebruiken die een bepaalde zuiverheid en eenvoud uitstralen, maar tegelijkertijd heel goed samengaan met het dynamische van water. Het barcode-logo is een element dat we op verschillende manieren hebben verwerkt in onze eigen ontwerpen. We wilden het dus in een nieuwe context ook op de fles terug laten komen. Een barcode is iets herkenbaars voor mensen, dus hebben we dit gecombineerd met het Alexander Wang-logo en een strak ontwerp voor op de fles', vertelt Wang over zijn creatie.

De Evian x Alexander Wang-editie zal verkrijgbaar zijn in een glazen 75cl fles. Die is vanaf november 2015 te koop in de deelnemende winkels Carrefour Hyper, Carrefour Planet, Delhaize en een selectie van drankencentrales.

Niet te missen