Jetairfly zoekt 120 stewards in Charleroi

Print
Jetairfly zoekt 120 stewards in Charleroi

Foto: BELGA

De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly gaat in de regio van Charleroi een aanwervingscampagne lanceren voor cabinepersoneel. De luchtvaartmaatschappij van touroperator Jetair is op zoek naar meer dan 120 stewards en stewardessen voor Brussels South Charleroi Airport.

Kandidaten moeten geen ervaring hebben met de sector, Jetairfly staat zelf in voor de acht weken durende opleiding, zo klinkt het maandag. De aanwervingen zullen in 2015-2016 gebeuren. Medio september start een eerste reeks selecties. De luchtvaartmaatschappij wijst op de aanhoudende groei van het bedrijf sinds de oprichting, bijna 12 jaar geleden.

Jetairfly vervoerde meer dan 4 miljoen passagiers in 2014. De luchtvaartmaatschappij stelt 1.075 mensen tewerk en is de nummer twee in België.

Overigens meldt de Spaanse lowcostmaatschappij Vueling maandag op zoek te zijn naar 200 copiloten voor de operationele bases in Spanje en elders in Europa, gezien de verwachte groei in 2016. De zustermaatschappij van British Airways en Iberia vliegt ook op Brussels Airport.