Moeizame seizoensopener voor Sporting NeLo tegen Kreasa Houthalen

Print
Moeizame seizoensopener voor Sporting NeLo tegen Kreasa Houthalen

Foto: Spooren S

Neerpelt - Sporting NeLo heeft zondagavond in het Dommelhof slechts met moeite afstand kunnen nemen van Kreasa Houthalen, het leek wel of Sporting de hele wedstrijd in de startblokken bleef staan.

De wedstrijd kwam hoegenaamd niet op gang, te weinig tempo en niet doeltreffend genoeg, dit resulteerde in een 2-2 tussenstand na 10 minuten. De dekking van NeLo, geruggesteund door een secure David Polfliet, was nog redelijk in orde, maar aanvallend bleef het ondermaats, zo kon Houthalen na 25 minuten wedstrijd zelfs 2 doelpunten wegsluipen, 7-9. Het sein blijkbaar voor Sporting om wakker te worden want het ging nu plots wel een stuk sneller en NeLo kreeg de kloof nog voor de rust gedicht, ruststand 10-10 en NeLo met de nodige zorgen de kleedkamer in.

Na de rust was er een lichte beterschap merkbaar bij Sporting, maar tempo en snelheid bleven de grote afwezigen en de gezonde agressiviteit was ook al ver zoek. Stelselmatig nam NeLo nu de bovenhand, en liep na 45 minuten uit tot 20-15, maar het bleef onrustig aan Sporting zijde. Houthalen kon echter gaan vuist meer maken en kwam niet meer dichterbij. NeLo won met 23-19, maar kon na deze prestatie niet echt tevreden zijn. Wellicht had het te maken met de stress en spanning van een eerste seizoenswedstrijd...

Foto : Anke Van de Vorst


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio