Ziekenzorg Kerkhoven viert 35-jarig bestaan

Print

Foto: frieda Willekens

Kerkhoven

Lommel - Op donderdag 10 september was het groot feest bij ziekenzorg Kerkhoven ,het 35 jarig bestaan van onze afdeling werd op gepaste wijze gevierd.

Reeds om 8 uur waren de eerste kernleden op post om de zaal klaar te zetten en mooi te versieren, zodat om 10.30uur alles klaar was om de mensen te ontvangen.
Om 11.00uur heette onze voorzitster iedereen van harte welkom, dan volgde een mooie eucharistie viering voorgegaan door onze pastoor Willy.
Daarna was het tijd om te feesten en iedereen werd getrakteerd op een lekker aperitiefje weliswaar zonder alcohol. Het diner volgde met eerst overheerlijke Agnes Sorel soep, kalkoengebraad met groentjes ,kroketten en een lekker champignonsausje was het hoofdgerecht en het laatste gaatje werd gevuld met een heerlijk ijsje met warme krieken .Toen iedereen zijn buikje gevuld had was het tijd voor de ontspanning, Jefke Do en Stafke Ré gaven het beste van zichzelf ,de ganse zaal zong mee uit volle borst en regelmatig werd er iemand uit de zaal gehaald om mee te dansen.
Na de ontspanning kregen 5 kernleden een diploma , zij zijn kernleden van het eerste uur en dus 35 jaar actief. Onze voorzitster dankte ook alle andere kernleden voor hun inzet en ze kregen een geschenkje aangeboden. Onze dank gaat ook naar onze voorzitster Liliane en onze penningmeester en secretaresse Maria voor hun inzet, zij zijn immers de steunpilaren van ziekenzorg Kerkhoven.
Maar aan alle mooie dingen komt een eind en zo werd deze fijne en gezellige namiddag afgesloten met een lekkere tas koffie en gebak.
Rond 17.00uur wenste Liliane allen een behouden thuiskomst en met een dikke” DANK U WEL” en” tot de volgende keer “vertrok iedereen huiswaarts.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio