Postwandelaars houden ondanks kwakkelweer conditie op peil

Print
Postwandelaars houden ondanks kwakkelweer conditie op peil

Foto: Jan Douha

Stokkem

Dilsen-Stokkem - Op zaterdag 12 september, was het verzamelen geblazen voor de leden van de Postwandelclub Dilsen vzw. Er was een kleine wandeltocht van 5 km voorzien. Afspraak op de parking van de Wissen in Stokkem.

Rond 14 uur arriveerden alle wandellustige leden van de vereniging. En voor de Clarissen die dit lezen: “Volgende keer brengen we wél eieren.” Want het begon net op dit uur te regenen. Maar, gehard als de Postwandelaars zijn, werd er toch gewandeld, zij het met paraplu en regenvest. Het moet wel vreemd geweest zijn voor de Konikpaarden in het gebied Negenoord aan de Maas. Want 37 wandelaars die mekaar de laatste nieuwtjes te vertellen hebben, trekken wél de aandacht. Er werd een rustig tempo aangehouden en na een dik uur arriveerden we terug aan de Wissen waar alle deelnemers getrakteerd werden op vlaai en koffie. Het was hier al dat er plannen gesmeed werden voor een volgende editie. Namiddag dus geslaagd!

Sportievelingen die, gebeten door de wandelmicrobe, de rangen van de Postwandelaars wensen te vervoegen, vinden alle info op www.postwandelclub.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio