WZC Eyckendael haalt kermis in huis

Print
WZC Eyckendael haalt kermis in huis

Foto: helen souveryns

Riemst - Het is kermis in Riemst. Voor de rusthuisbewoners levert dit nostalgische herinneringen op: lekker koken voor de hele familie, tijd voor de allermooiste kermiskleren, kermiscentjes voor kinderen en kleinkinderen en niet te vergeten de beste smoutebollen, die enkel met kermis gegeten worden.

Dit zijn vervlogen tijden, voor velen niet meer mogelijk om naar de kermis te gaan en te genieten van de geur van die lekkere smoutebollen. Vorig jaar organiseerde het WZC Eyckendael een Vlaamse kermis met alles erop en eraan, het was een gigantisch succes en de vraag kwam opnieuw: vieren we dit jaar opnieuw kermis?
Als de vraag komt om iets te vieren en een blijvende herinnering aan onze bewoners te geven dan kunnen we dit toch onmogelijk weigeren? Vanuit de animatie werd er een kermisnamiddag georganiseerd met lekkere smoutebollen van eigen keuken en de harmonie van Riemst, die net als vorig jaar kwam zorgen voor de muzikale noot. Samen met familie, vrienden, personeel werd er gesmuld van de smoutebollen, gelachen, een traantje gelaten bij het horen van deze prachtige muziekstukken. Dankzij iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft, werd weer een stukje wereld naar binnen gebracht.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio