Oxfam opent nieuwe winkel op 16 oktober

Print
Oxfam opent nieuwe winkel op 16 oktober

Foto: Paul Vanderhoeven

Lanaken - Oxfam Wereldwinkel Lanaken opent haar nieuwe winkel tijdens de Week van de FairTrade. Op vrijdag 16 oktober van 19.00 tot 21.00 uur is de openingsreceptie voor genodigden en “Vrienden van de Wereldwinkel Lanaken”. Op zaterdag 17 oktober is er opendeurdag, tevens Wereldwinkeldag. Onder de noemer “Kies je smaak, krijg je reep” kan je komen proeven van de 6 nieuwste soorten FairTradechocolade.

De winkel wordt ingericht volgen het winkelconcept van Oxfam. Hiervoor wordt samengewerkt met de Sociale werkplaats Recup Design. De extra kost van verhuis en inrichting hoopt de VZW mede te kunnen financieren middels de actie "Word vriend van de Wereldwinkel Lanaken".
Iedereen die een bedrag naar keuze overmaakt, mag zich Vriend van de Wereldwinkel noemen. Alle “Vrienden van de Wereldwinkel” zijn van harte uitgenodigd op de openingsreceptie vrijdag 16 oktober 2015.

Een geëngageerd vrijwilligersteam zal in de nieuwe winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag een vernieuwd productassortiment aanbieden. Middels Fairtrade krijgen producenten uit het Zuiden een eerlijke prijs en dit biedt perspectief op ontwikkeling. De arbeidsomstandigheden zijn veilig en er wordt geïnvesteerd in opleiding en in gezondheidszorg.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio