Doek valt definitief over het oude containerpark

Print
Doek valt definitief over het oude containerpark

Foto: miet debay

Riemst - Zaterdag 12 september 14u30 zal voor altijd in het geheugen gegrift staan van de 8 medewerkers van het containerpark aan de Bilzersteenweg in Riemst.

Die dag viel definitief het doek over het oude containerpark. Jarenlang konden de Riemsterse inwoners hier terecht met hun afval.
Er heerste altijd een gemoedelijke sfeer en je werd er vlot en vriendelijk geholpen.
Dat het einde naderde, was de laatste dagen duidelijk te merken. Iedere dag stonden er lange rijen auto's aan te schuiven. Precies alsof iedereen nog vlug zijn afval kwijt wilde in zijn oude vertrouwde omgeving.
Vanaf dinsdag 15 september kan je met je afval terecht op het nieuwe recyclagepark aan de Spaalderweg 5 (kmo-zone Op 't Reeck) dat vanaf nu uitgebaat zal worden door Limburg.net.
Op zondag 27 september tussen 14u en 17u kan iedereen er een kijkje komen nemen. Er zal niet alleen uitleg gegeven worden over de werking van het recyclagepark, maar via een aantal infostanden kom je meer te weten over koken met restjes, composteren, ...
Wij wensen Herman, Albert, Eddy, Mario Mark, Wendy, Robin en Bert in ieder geval veel succes in alles wat ze verder zullen ondernemen!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio