Lommel United boekt belangrijke zege tegen Virton: 4-1

Print

Lommel United heeft vrijdagavond een belangrijke zege geboekt. In het eigen Soevereinstadion was groen-wit met 4-1 te sterk voor Virton. Dankzij de driepunter klimt Lommel naar de derde plaats in het klassement. De concurrentie komt later dit weekend in actie.

United kende een absolute droomstart. Christophe Bertjens trapte de bal na amper zes minuten voorbij Virton-doelman Valette. Diezelfde Bertjens zette United halverwege de eerste helft helemaal op rozen toen hij een assist van uitblinker Dylan De Belder tegen de touwen tikte.

Virton, dat voor de pauze erg slap acteerde, kwam na de koffie sterker voor de dag. Na vier minuten resulteerde dat al in de aansluitingstreffer: Suray kon vrij inkoppen en buffelde het leer voorbij de debuterende thuisdoelman Pirard. United leek van slag en de bezoekers roken hun kans. Het was echter Lommel dat de wedstrijd helemaal naar zich toetrok toen De Belder de 3-1 voorbij de bezoekende doelman trapte. Invaller Paoli zorgde enkele minuten voor affluiten nog voor de 4-1.

Herbeleef de wedstrijd hier.