100 kansarme kinderen uit Haspengouw gratis naar STVV

Print
100 kansarme kinderen uit Haspengouw gratis naar STVV
Sint-Truiden -

Heel wat kinderen dromen er van om een voetbalwedstrijd mee te maken in een echt stadion. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Tal van kinderen krijgen nooit de mogelijkheid om een avond in de tribune van een eerste klasse ploeg mee te maken. Daar willen STVV, de stad St.-Truiden, de Witte Merel en Golden Palace iets aan veranderen.

Dit geweldige initiatief zal er voor zorgen dat maar liefst 100 kansarme kinderen dé avond van hun leven krijgen op Stayen. 50 kinderen van St.- Vincentius in St.-Truiden en 50 kinderen uit de omliggende Waalse gemeenten Hannuit, Borgworm en Braives worden met de bus opgepikt, krijgen begeleiding van de mascottes van STVV en Charleroi, krijgen drankjes en cadeautjes én mogen gratis naar het voetbal in de thematribune. Ook hier toont STVV zich weer als kindvriendelijkste club van het land.

“We vinden het een zeer mooi gebaar van STVV. Veel kinderen hebben van thuis uit niet de mogelijkheid om eens een voetbalwedstrijd mee te pikken. Het zijn en blijven gewone kinderen, met allemaal dezelfde dromen. Ze zijn dus laaiend enthousiast en kijken erg uit naar zondag,” vertelt Albert Geerts van St.-Vincentius.

Dit initiatief is mogelijk dankzij de samenwerking tussen de stad St.-Truiden, STVV, De Witte Merel en Golden Palace.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio