Celebs

Evy Gruyaert lanceert haar yogaplatform

Print
Evy Gruyaert lanceert haar yogaplatform

Foto: yogametevy

De sportieve presentatrice Evy Gruyaert laat de Vlaming sinds juni kennismaken met yoga in haar boek ‘Yoga met Evy’. Nu lanceert ze ook haar gelijknamige site, zodat mensen niet alleen kunnen lezen maar ook dagelijks zien hoe ze oefeningen moeten uitvoeren.

Op de bewuste site kunnen mannen en vrouwen die willen starten met de relaxerende workouts zich inschrijven voor 21 yogalessen voor 29,99 euro. Zowel beginners als ervaren yogi kunnen ook kiezen voor een abonnement vanaf 9,50 euro per maand. Leden hoeven zich alvast niet meteen te forceren: er zijn zowel korte als langere lessen te bekijken.

In de filmpjes, die je makkelijk kan laten afspelen op je tablet voor je yogamat, komen verschillende stijlen zoals aan bod en voert Evy sommige oefeningen uit. Je maakt ook kennis met docenten zoals Joachim Meire die hun tips en ervaringen met je delen.

Het platform wordt op vrijdag 11 september officieel voorgesteld in het Gentse recreatiedomein De Blaarmeersen. Evy Gruyaert, die met yoga begon na een knieblessure, zal de aanwezigen er vanaf 16 u 30 trakteren op een gratis oefensessie.

Bekijk hieronder een preview van Evy's yogaplatform:

Niet te missen