Genieten van een heerlijke nazomer vandaag

Print
Genieten van een heerlijke nazomer vandaag

Het is vrijdagmiddag droog en fraai nazomerweer met flinke zonnige perioden. Er waait een zwakke tot matige wind uit oostelijke richtingen. De maxima bedragen 17 graden in de Ardennen en ongeveer 21 graden elders. Vrijdagavond en -nacht is het eerst licht bewolkt. Later verschijnen er meer wolken vanaf de Franse grens. De minima bedragen 6 graden op de Hoge Venen en 9 tot 13 graden in de andere streken.

Zaterdag neemt de bewolking verder toe gevolgd door perioden met regen of buien en mogelijk ook onweer. De wind waait matig uit het zuidoosten maar ruimt nadien naar het zuidwesten. De maxima bedragen 18 tot 22 graden.

Zondag wordt het tijdelijk droog met enkele opklaringen. Later neemt de bewolking toe gevolgd door regen. Maandag is het wisselend tot zwaarbewolkt met van tijd tot tijd buien. De middagtemperatuur schommelt rond 20 graden. Dinsdag verloopt winderig met af en toe zon en enkele buien bij zowat 17 graden. Woensdag zijn de neerslagkansen klein en het wordt ook weer wat warmer.

(belga)