NIEUW: Hyperpopulaire Turkse kokkin Beyhan Agirdag kookt wekelijks voor HBVL

Print
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse kokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite Instagram. 124.000 fans volgen dagelijks haar doen en laten op de voet en reageren enthousiast op nieuwe recepten.

Het mag dan ook niet verwonderen dat Beyhan sinds kort niet alleen in het Turks, maar ook in het Nederlands post omdat ook daar haar fanbasis alsmaar groter wordt. 'Oorspronkelijk zag ik Instagram als een online kookboek voor mezelf en mijn vriendinnen. Nu gaat het er veel professioneler aan toe. Ik probeer het recept eerst uitvoerig uit, schrijf alle stappen minutieus op, maak tijdens het bereiden tientallen foto's en enkel het kies het beste kiekje uit voor Instagram. Ik hou wel vast aan de persoonlijke aanpak: mijn recepten weerspiegelen wat wij als gezin graag eten en tonen de echte Turkse keuken.'

Vanaf nu toont Beyhan iedere vrijdag haar favoriete Turkse klassiekers ook voor onze website. 

 

Haar eerste receptje is er alvast eentje om iedere dag van te smullen: ovenwarme, vers gemaakte sesambroodjes!