Deze bowling 'trick shot' heb je nog nooit gezien

Print

Straffe kost wat deze man met een bowlingbal kan. Op het YouTube-kanaal van Michael Long is te zien hoe hij een geweldige spare weet te halen die werkelijk niemand kan evenaren.

Hij waagde zijn poging op een bowlingbaan in de Amerikaanse stad Springfield. Naast de tien bowlingkegels op de normale posities, staan er ook twee kegels op de baan zelf. De reden daarvoor wordt al snel duidelijk. Long probeert immers met één van zijn twee ballen een slalom te maken langs de kegels.

In de tussentijd kan hij met zijn andere bal acht van de tien kegels alvast tegen de grond gooien. Zijn poging leidt tot ongelofelijke beelden. Doordat Long erg veel effect op de bal heeft gestoken, lijkt het alsof de bowlingbal zowaar gehoorzaamt aan de speciale eisen van de getalenteerde speler.

Na enige tijd komt de bal aan bij de twee overige kegels om de spare compleet te maken. De video staat al ruim een jaar op het internet, maar gaat nu pas viraal. De cijfers liegen er niet om; op amper één dag tijd zagen al meer dan 60.000 mensen zijn geweldige 'trick shot' tot een goed einde komen.