Beauty

Vijf hippe haartrends voor de herfst

Print
Vijf hippe haartrends voor de herfst

Foto: L’Oréal Professionnel

Babyhaar (je weet wel: die kleine, nieuwe haarsprietjes) dat in dramatische gelkrulletjes over het voorhoofd wordt geboetseerd, een supergladde vetpot-look of een kunstige vlechtenkroon. Neen, niet élke catwalktrend voor de herfst van 2015 valt zomaar te kopiëren naar de werkvloer. Toch toe aan iets nieuws? Deze vijf herfstkapsels zijn wél edgy, maar toch een tikje veiliger.

Wob
Oftewel: de wavy-bob. Een kort kopje met geprononceerde – liefst hyperglanzende – golven is helemaal nieuw. Mag gerust ook in een iets langere variant (de wavy lob, voor de puristen), of kan - voor wie niet zo tuk is op de schaar – gemakkelijk gefaket worden door de lokken naar binnen te draaien en vast te spelden.


Beeld: L'Oréal Professionnel / Catwalk Pictures

Contouring
Contouring kennen we ondertussen dankzij de jukbeenderen van de familie Kardashian, maar wist je ook dat de make-uptrend (die je gelaatsvormen benadrukt of net verandert met lichte en donkere poeders) nu ook een zusje krijgt op de kappersstoel? Hair contouring is een techniek die de gezichtsvorm beter tot z’n recht laat komen door te spelen met kleuren en lokeffecten. Een tip: vraag hulp aan een professional, dit probeer je beter niet thuis.
Hair Contouring wordt aangeboden in het L’Oréal Professionnel-kapsalon


Beeld: voor en na contouring - L'Oréal Professionnel

Paardenstaart deluxe
Geen sportschoolallures voor deze paardenstaart. Maak hem zoals bij Prada hoog op het hoofd en pin naar de zijkant met een opvallende haarspeld. Statementkapsel in een letterlijke handomdraai.


Beeld: Catwalk Pictures

Bronde
Al een tijdje dé trendkleur in town, deze weloverwogen mix van blond- en bruintinten die (door je kapper!) wordt afgestemd op je huidtint. Ideaal voor de herfst ook, dat zachte bronde.


Beeld: L'Oréal Professionnel / L'Oréal

Terug naar de roots
Omdat je het soms écht niet te ver hoeft te zoeken: deze herfst zijn we ook weer fan van een lang en klassiek kapsel. Mag sluik en glad (mooi met middenscheiding), maar net zo goed glanzend golvend.


Beeld: Catwalk Pictures

Niet te missen