Celebs

Menselijke Barbie gaat nieuwe uitdaging aan

Print
Menselijke Barbie gaat nieuwe uitdaging aan

‘Menselijke Barbie’ Valeria Lukyanova uit Oekraïne ambieert een carrière als dj. Dat schreef ze dinsdag ze op haar persoonlijke website. Ze jaagt haar droom achterna en zal vooral niche genres zoals space disco en futuristische deep house draaien.

Volgens het persbericht zal het controversiële model, dat beweert dat ze vanuit de ruimte naar de planeet aarde werd gestuurd, in oktober als dj beginnen werken. ‘Ze levert een pure en diepe meditatie tijdens haar set met geweldige geluiden’, staat er nog te lezen.

Valeria zal onder meer optreden in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Japan, China, Australië en een aantal Europese landen. Elke show belooft een fascinerende muzikale ruimtereis te worden’, zo staat het omschreven in de aankondiging.

Eerder dit jaar veroorzaakte de befaamde menselijke Barbie nog controverse met een fotoshoot tussen bloemen en planten. De kiekjes zagen er flink bewerkt uit, maar Valeria ontkende met klem. Uiteindelijk gaf ze in een interview met lifestyleblad toch toe dat er niet aan haar lichaam, maar wel een beetje aan de kiekjes werd gesleuteld. ‘Mijn beste vriend maakte de foto’s met zijn gsm en deze waren heel slecht van kwaliteit. Ik moest ze wel bewerken om de kleuren te corrigeren en de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen’, klinkt het.

Niet te missen