Chelsea maakt zich zorgen over knie van Courtois

Print
Chelsea maakt zich zorgen over knie van Courtois

Foto: Photo NewsAFP

Slecht nieuws voor Thibaut Courtois: de doelman viel op training bij Chelsea uit met een knieblessure. De kans dat de Rode Duivel de match van zaterdag tegen Romelu Lukaku haalt, is miniem.

Woensdag keerde Courtois (23) terug op het trainingsveld van The Blues na een alweer geslaagde interlandbreak maar hij viel meteen uit met een knieblessure.

De kans dat hij zaterdag de match tegen Everton haalt is klein. Vandaag volgt een beslissende test om de aard en de duur van de blessure vast te stellen. Gevreesd wordt echter dat hij wel eens langer buiten strijd zou kunnen zijn.

Een blessure die Jose Mourinho overigens kan missen als kiespijn. De Londenaars kenden immers een belabberde start met amper vier puntjes uit evenveel wedstrijden en één enkele zege. Courtois miste eerder al een wedstrijd nadat hij rood pakte tegen Swansea maar toen werd hij wel met verve vervangen door invallersdoelman Asmir Begovic.

Ook bondscoach Marc Wilmots is bezorgd, want op 10 en 13 oktober spelen de Rode Duivels hun laatste EK-kwalificatiewedstrijden.