Veiligheidsmaatregelen voor ticketverkoop België-Israël

Print
Veiligheidsmaatregelen voor ticketverkoop België-Israël

Foto: Photo News

De ticketverkoop voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Israël op 13 oktober in het Brusselse Koning Boudewijnstadion gaat op 29 september (12u) van start. Dat heeft de Belgische Voetbalbond woensdag laten weten.

Alles over de Rode Duivels op Sportwereld.be

‘Na beslissing van de officiële instanties, hanteert de KBVB om veiligheidsredenen bij de ticketverkoop voor België-Israël dezelfde werkwijze als bij de meest recente thuiswedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina’, klinkt het.

‘Dat houdt in dat enkel supporters die tijdens de voorbije twee kwalificatiecampagnes (WK 2014 en EK 2016, vriendschappelijke- en kwalificatiewedstrijden) een ticket online kochten, opnieuw aanmerking komen voor deze ticketverkoop. Zij ontvangen enkele dagen voor de start van de verkoop een e-mail met een link naar een online module waarlangs zij tickets kunnen bestellen. Er volgt nadien geen openbare verkoop’, aldus de KBVB.

‘Er kunnen maximaal vier tickets per persoon besteld worden. Om veiligheidsredenen moeten per ticket naam, voornaam en rijksregisternummer meegegeven worden. Tickets doorgeven is dus niet mogelijk. De veiligheidsdiensten zullen dit controleren. Belangrijk: er worden voor deze wedstrijd uitzonderlijk geen rugzakken en handtassen toegestaan in het stadion’, klinkt het.

De thuiswedstrijd tegen Israël (20u45) is de tiende en laatste kwalificatiewedstrijd voor de Belgen in groep B. Winnen de Duivels drie dagen eerder (10/10) in en tegen Andorra, hebben ze hun ticket voor het EK van volgend jaar in Frankrijk sowieso beet.