Garageverkoop in Lanklaar

Print

Lanklaar

Dilsen-Stokkem - Op zaterdag 12 september organiseert Lanklaar Inter Actief en Culturele Centrale ’t Virvelt voor de tweede keer een garageverkoop in alle straten van Lanklaar.

Tussen 9 en 17 uur kan je op ronde trekken om de 70 standhouders te bezoeken die hun tweedehandspullen uitgestald hebben in en rond hun garage. Je zal er zeker iets vinden waar je reeds lang naar op zoek bent geweest. Een lijst van de standhouders alsook een situatiekaartje kan je inkijken bij elke deelnemer. Elke standhouder is duidelijk herkenbaar vanop de straat
Er zijn ook 2 infopunten voorzien waar je alle informatie kunt verkrijgen. Dit is bij Nadia Curvers Bellikstraat 18 GSM 0479 656644 of bij Ronny Timmermans Rachels 32 A Tel 089 758220.

Verleden jaar konden we rekenen op veel bezoekers die van de gelegenheid gebruik maakten dit evenement te koppelen aan een fijne fietstocht of een wandeling. Graag zouden we je zien rondsnuffelen bij de standhouders om iets fijns te kopen of zomaar eens te kijken wat er aangeboden wordt. We willen je alvast ontmoeten en samen er een gezellige dag van maken.
Namens Lanklaar Inter Actief en Culturele Centrale ‘t Virveld


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio