Sportdag voor tweedejaars Lucernacollege

Print

Foto: Lucernacollege Genk

Houthalen-Helchteren - Het nieuwe schooljaar was nog maar pas van start gegaan of de 2de jaars vertrokken al op sportdag! Om hun sportieve ambities van dit schooljaar extra kracht bij te zetten, vertrokken ze te voet van het Lucernacollege naar De Plas te Kelchterhoef.

Hier was een survivalmix uitgewerkt, waar zowel leerlingen als begeleidende leerkrachten een hele dag zoet mee zouden zijn. Daar aangekomen ging het razend snel. De groepen werden ingedeeld en de activiteiten werden snel toegelicht. Vanaf dan was het pure ernst.

De ene leerling stond nog te bibberen bovenop de pamperpaal terwijl klasgenoten hem/haar motiveerden om de sprong te wagen terwijl anderen aan boomklimmen deden.
Helaas hield niet iedereen het droog bij het roeien.. blijkbaar is dit toch moeilijker dan gedacht! Wie hier nog niet genoeg aan had, kon zich nog uitleven in de bomen op het hoog touwenparcours.

Het doel van deze sportdag werd duidelijk bereikt, teambuilding! De tweedejaars hebben deze proef met glans doorstaan en zijn dan ook klaar om er een sterk jaar van te maken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio