Tweede touwtrekwedstijd weer succes

Print
Tweede touwtrekwedstijd weer succes

Foto: Henri Bots

Reppel

Bocholt - De werkgroep Reppel- Dorp met toekomst organiseerde voor de tweede maal succesvol een touwtrekwedstrijd met aansluitend een barbecue.

Na het succes van vorig jaar werd op 6 september de tweede Reppelse touwtrekwedstrijd georganiseerd. Acht mannenploegen en drie vrouwenploegen namen deel om de eer van hun buurt te verdedigen.
Ondanks de dreigende regenbuien konden de wedstrijden netjes doorgaan o)p de speelplaats van de Sint-Willibrordusschool. Er was door enkele buurten zelfs geoefend om zo de winnaars van vorig jaar te kunnen verslaan en zelf eeuwige roem in Reppel te verwerven. Bij de vrouwenteams kon "Opzij" (gedeelte Reppelerweg-Rozenstraat) hun overwinning van vorig jaar herhalen. Bij de mannen ging na een spannende finale de overwinning naar "De Knappers" (gedeelte Reppelerweg - Leliestraat). Hun overwinningsspandoek blinkt reeds sinds zondagavond in hun straat. Na de inspanning namen ongeveer 250 Reppelaren deel aan de barbecue in de sporthal.

Natuurlijk konden de dorstigen gelaafd worden en werd en nog uren nagekaart hoe men het volgend jaar wel de overwinning zou vieren! Benieuwd. Dank aan de organisatoren en de vrijwillige helpers. Reppel leeft!.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio