Geslaagd wandelweekend ten voordele van Make-a-Wish

Print
Opglabbeek - De Bos- en Heikabouters uit Opglabbeek en As hielden op 5 en 6 september hun jaarlijkse braambierentocht en dit jaar werd er gewandeld ten voordele van Make-a-Wish. Make-a-Wish vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen en hen moed te geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan.

Dit wandelweekend werd een groot succes. De weergoden hadden voor rustig wandelweer gezorgd. Meer dan 2.000 wandelaars hadden zich ingeschreven en genoten van de prachtige natuur in het hart van de Limburgse Kempen. De wandelaars kwamen van overal zowel uit België, Nederland als Duitsland en waren vol lof over de goed uitgepijlde wandelroutes en de verzorgde parking, start- en rustplaatsen. Ook de vriendelijke bediening door de vele vrijwilligers werd op prijs gesteld.

De werking van Make-a-Wish werd bekendgemaakt bij de wandelaars en zij waren enthousiast over dit initiatief. Het is dankzij de opbrengst van deze sponsoractie, via de ontvangen inschrijvingsgelden, dat Simon, de jongen van 5 jaar, zijn hartenwens in vervulling zal zien gaan.

Op de foto het bestuur van beide wandelclubs samen met enkele leden tijdens de overhandiging van de cheque aan Lizette Raemen, organisator voor Make-a-Wish. De Bos- en Heikabouters danken alle wandelaars en vrijwilligers voor hun medewerking en steun.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio