Celebs

Bieber vertelt over geheime boodschap voor Selena in laatste hit

Print
Bieber vertelt over geheime boodschap voor Selena in laatste hit

Foto: *

De nieuwste hit 'What Do You Mean' van Justin Bieber (21) gaat over de breuk met Selena Gomez (21). Daar is hij na twee jaar nog steeds niet overheen heeft de zanger verteld aan de Australische radio-zender 106.5.

In het nummer 'What Do You Mean' heeft hij een boodschap voor zijn ex-vriendin Selena Gomez gestoken, vertelde hij in het interview. Aandachtige fans hadden al gezien dat op een foto van de set  van de clip 'Selena' staat geschreven op een graffitimuur op de achtergrond.

Of de foto echt is, kon echter nog niet bewezen worden. In de clip zelf is enkel de eerste letter 'S' te zien, en Bieber beweert dat er niks van aan is. Maar over de tekst van het nummer gaf hij wel meer prijs.

Twee jaar geleden sprong de knipperlichtrelatie tussen Bieber en Selena en daar is Bieber, naar eigen zeggen, nog altijd niet overheen. Sindsdien is Bieber al twee jaar vrijgezel, en dat heeft alles met haar te maken, biechtte de zanger op. ‘Ik doe veel dingen alleen. Ik wil best een relatie, maar mijn hart is gebroken, dus dat probeer ik te laten helen’, vertelde Bieber in een Australische radio-uitzending. 

Vorige week barstte Bieber nog in tranen uit op het podium nadat hij het nummer had gezongen. Pikant detail, Selena Gomez zat toen in het publiek, maar lijkt ze nu ontroerd of ongeïnteresseerd?

 

 

Niet te missen