Hobby-dansclub Balando na opendeurdag weer van start in Rekem

Print

Foto: arnold roberts

Rekem

Lanaken - De jaarlijkse vakantie voor de leden van dansclub Balando zit er weer op en dan wordt er gewoontegetrouw gestart met een opendeurdag. Al snel zat het ontmoetingscentrum vol met leden en nieuwkomers.

Afgelopen zaterdag waren meer dan 150 leden en geïnteresseerden present tijdens de opening van het nieuwe seizoen voor dansclub Balando en ze beleefden een onvergetelijke avond. De avond werd afwisselend gevuld met vrij dansen en demodansen door de leden. Om 22 uur werd gaven het wedstrijdpaar Bas en Denise van de Sittardse (Nl) dansclub Clara Lamar een demonstratie latin dance. Bas danst al 11 jaar en Denise 5 jaar. Hun dansen werden beloond met een welverdiend applaus, waarna ze nog met een rumba als toegift afsloten.

Nadien volgde nog een initiatie discoboogie door de lesgevers en verder tot aan de afsluiting vrij dansen. De nadruk in de dansclub wordt gelegd op hobbydansen en niet op wedstrijddansen. Iedereen, jong en oud, is welkom. Ook niet-leden zijn welkom tijdens het vrij dansen elke zaterdag vanaf 21 uur. De vereniging mocht op de opendag een aantal nieuwe leden inschrijven, die vanaf nu elke zaterdag- en zondagavond terecht kunnen in de oude raadszaal van het ontmoetingscentrum in Rekem voor Latin en Ballroom op een unieke parketvloer. Enkel op zaterdag is er na de les vrij dansen vanaf 21.00 uur. Donderdags, om de twee weken, wordt de Argentijnse tango aangeleerd.Voor verdere informatie of aansluiting bij de hobby-dansclub kunt u terecht op www.balando-dansclub.be of tel: 089/711042


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio