Hoepertingen culinair is groot succes

Print

Hoepertingen

Borgloon - Op zondag 6 september speelde eerste provincialer HIH Hoepertingen zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dat was meteen de aanleiding om ‘met iets speciaal’ op de proppen te komen.

Net zoals de meeste teams in eerste en tweede afdeling dat doen, organiseerde HIH Hoepertingen voorafgaand aan de wedstrijd een etentje. “De bedoeling is om mensen culinair te verwennen en hen te laten netwerken”, legt voorzitter Jo Feytons van HIH Hoepertingen uit. “De eerste editie was meteen een schot in de roos, want de 60 couverts waren in een mum van tijd uitverkocht. Het Kompas uit Wellen zorgde voor het lekkere eten, Kris Lismont van Mondevino deed hetzelfde met de wijnen en Bakkerij Swerten zorgde onder de rust voor heerlijke gebakjes.”

Aansluitend op de maaltijd volgde de wedstrijd tussen HIH Hoepertingen tegen Gruitrode. De thuisploeg kwam in de eerste helft verdiend op voorsprong na een doelpunt van Nico Valori. In de tweede helft ging de bal op de stip, maar Duric kon de elfmeter niet omzetten. Omdat de doelman te snel vertrokken was, mocht Valori het opnieuw proberen maar de doelman pakte uit met een geweldige redding. Gruitrode kwam opzetten en raakte de paal. In het slot van de wedstrijd nam Dries Knaepen alle twijfel weg en maakte hij er met zijn eerste balcontact 2-0 van. Knaepen kopte een corner aan de eerste paal hard binnen.

Na afloop van de wedstrijd werd het feest ingezet in de kleedkamer en vervolgens in de kantine en werd er lang nagepraat over de wedstrijd en over de leuke dingen des levens.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio