Neos Bilzen op midweek Oostende

Print
Neos Bilzen op midweek Oostende

Foto: Frans Bijloos

Bilzen - Maandag 31 augustus, uitgerekend de laatste dag van de zomervakantie, vertrokken 62 Neos-senioren naar de parel van onze Belgische kust, Oostende.

Mede door plaatsgebrek in de bus verkozen een 9-tal leden om per auto of trein naar zee te komen. De lekkere suikerwafels moesten ze dan wel missen.
Zoals gebruikelijk werden we in ons hotel Royal Astrid verwelkomd met een heerlijk middagmaal waarna iedereen zijn of haar kamer mocht betrekken.
Het aangeboden programma ter plaatse was geheel vrijblijvend maar het merendeel verkoos toch om mee te gaan naar Kusthistories, Westfront, de boottocht, de Amandine of het stadsmuseum terwijl de rest op een terrasje of een wandeling op de dijk genoot van de rust en de zeelucht.
Het weer liet zich evenwel niet van zijn beste kant zien. Na een broeierig begin zakte de temperatuur elke dag enkele graden en ook de regen zorgde er voor dat de paraplu's regelmatig moesten worden bovengehaald. Gelukkig bleken de buien vooral de vrije momenten in ons programma te willen opvullen zodat enkel het bezoek aan de Japanse tuin ... in het water viel.
Veel te snel moesten we weer onze koffers pakken. Nog vlug enkele groepsfoto's en weg waren we. Op de terugtocht werd nog een blitzbezoek aan het Canadees warmuseum in Adegem gebracht waarna dan definitief het doek viel over deze erg geslaagde midweek Oostende.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio