FC Torpedo na 10 jaar springlevend

Print
FC Torpedo na 10 jaar springlevend

Foto: Dominiquie Vaes

Sint-Martinus

Hasselt - FC Torpedo Hasselt bestaat dit jaar 10 jaar. De club heeft de voorbije periode veel tijd en moeite gestoken in de uitwerking van een goede sportieve werking. Zo kan je bij FC Torpedo komen voetballen op provinciaal en gewestelijk niveau. Maar ook extra-sportief doet de club het zeer goed.

FC Torpedo Hasselt bestaat dit jaar 10 jaar. De club heeft de voorbije periode veel tijd en moeite gestoken in de uitwerking van een goede sportieve werking. Zo kan je bij FC Torpedo komen voetballen op provinciaal en gewestelijk niveau.

Ook op extra-sportief vlak leeft de club enorm. De club kon de voorbije maanden een hele resem nieuwe commerciële partners vastleggen om zo samen succes te kunnen boeken.

Eind augustus was de club actief op Pukkelpop met meer dan 150 vrijwilligers. In hetzelfde weekend vond ook het clubtornooi plaats. Met meer dan 60 ingeschreven ploegen mocht er ook hier gesproken worden van een groot succes.

Vrijdagavond 4 september kon je op FC Torpedo terecht voor het openingsevent. De jeugdploegen van de U8, U9 en de U10 speelden tegen KRC Genk. Tegelijkertijd vond er ook een barbecue plaats. In totaal kwamen er die avond meer dan 500 bezoekers over de vloer: een succes!

De eerste ploeg heeft de competitie ook in stijl geopend. Met een 6 op 6 tegen Melo Zonhoven en SK Munsterbilzen kunnen ze niet anders dan enorm tevreden zijn.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio