Beauty

Beautyblogger deelt haar grootste geheim met de wereld

Print
De Britse Jordan Bone heeft 35.000 volgers op haar youtubekanaal, waar ze regelmatig video's post met tips over hoe je jezelf kan opmaken. Alleen kreeg ze vaak niet zo'n subtiele kritiek op de manier waarop ze haar make-upborstels vasthoudt en haar eyeliner aanbrengt. In een opvallend eerlijke video legt ze uit hoe dat komt.

Jordan raakte tien jaar geleden gedeeltelijk verlamd na een auto-ongeluk. Ze kan haar benen en bovenlichaam niet meer bewegen en zit sindsdien in een rolstoel. Hoewel ze haar handen niet kan openen of sluiten, leerde ze wel hoe ze zichzelf moest opmaken -met veel oefening, mascaravlekken en uitgelopen eyeliner. 'Ik kan mezelf niet aankleden of mijn haar niet doen', vertelt ze in het filmpje. 'Dus heb ik van make-up mijn ding gemaakt'.

In het filmpje, dat bijna twee miljoen keer bekeken werd op Youtube, legt ze uit hoe ze behendig werd in het aanbrengen van make-up. De fragmenten die ze normaal liever wegknipt, zoals hoe ze haar mond moet gebruiken om een tube mascara open te krijgen, toont ze nu wel. Met op het einde nog een boodschap voor wie haar bekritiseerde: 'Mensen zeggen op sociale media dingen zonder dat ze erover nadenken. Als je ooit een negatieve commentaar over iemand wil achterlaten, denk dan ook even aan hoe het de dag van die persoon zal beïnvloeden'. 

 

 

 

Niet te missen