Inwoonster van Voorshoven geeft extra steun aan Handen voor Pootjes

Print

Foto: Dierenliefde Limburg

Maaseik - Handen voor Pootjes is dagelijks bezig om zich samen met talrijke vrijwilligers intensief in te zetten voor de dieren. Dit doen ze onder andere door honden- en kattenmaterialen in te zamelen voor binnen- en buitenlandse organisaties maar ze doen nog veel meer…

Een project waar Handen voor Pootjes zeer actief aan meewerkt, is de nationale dopjesactie ten voordele van de aankoop en opleiding van blindengeleidehonden bij het Belgisch Centrum Voor Geleidehonden (BCG) in Tongeren. De inzet van alle vrijwilligers laat zich duidelijk zien in het aantal kilo dopjes. In 2005 werden in het totaal 5.320 kg dopjes opgehaald en in 2014 was dit maar liefst 310.156 kg.
Op 19 en 20 december 2015 wordt er een tweede 24-uren sorteermarathon georganiseerd waarvoor nog heel veel dopjes nodig zijn. Handen voor Pootjes helpt zeer actief mee met het project voor het BCG in Tongeren en de opbrengst ervan gaat dan ook naar de opleiding van hun geleidehonden. Mocht u dit goed doel willen steunen en zelf mee willen sparen, dan kunt u de dopjes brengen naar één van de officiële inzamelpunten: http://www.dopjesactie.be/index.php/nl/inzamelpunten.
Ook kunt u de dopjes binnenbrengen bij vrijwilligster van Handen voor Pootjes Krista Pluymers in Voorshoven. Zaterdag 12 en zondag 13 september tussen 10 uur en 16 uur verkoopt de vrijwilligster tijdens de garageverkoop op de Voorshoventerweg al haar spullen ten voordele van de dieren. Meerdere straten in Voorshoven doen mee met de garageverkoop, alleen dierenvriend Krista Pluymers op huisnummer 37 doet volledig mee voor het goede doel en haar opbrengst gaat dan ook integraal naar Handen voor Pootjes. Breng haar zeker een bezoekje en koop iets voor de dieren of doe een vrijwillige gift. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op via: 089/86.75.34.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio