Leerkrachten ’t Nederwijsje verslapen zich na overnachting op school

Print

Foto: Jannicke Claesen

O.L.Vrouwparochie

Hoeselt - Op dinsdag 1 september werd het nieuwe schooljaar op een ludieke manier ingezet in basisschool ‘t Nederwijsje.

Vanaf 08.30 uur was iedereen van harte welkom om samen het nieuwe schooljaar te starten op de speelplaats. Jammer genoeg bleef het niet droog waardoor iedereen zich kon verwarmen aan een lekker kopje koffie onder het afdak.
Wie een blik wierp op de speeltuin kon tot zijn/haar verbazing zien dat er enkele tenten opgesteld stonden achter de speeltuin. Er waren enkele klapstoelen en een wasdraad met was te zien en wie goed keek, kon hier en daar een paar voeten uit een tent zien steken. Wat deden die tenten daar?

De kinderen en hun ouders kregen te horen dat de leerkrachten vorig jaar op 1 september te laat waren omdat hun mobilhome in de file stond. Dit wilde de directeur dit jaar voorkomen en daarom had hij de leerkrachten aangeraden om de avond voordien, op 31 augustus, voor alle zekerheid te gaan kamperen in school in tenten. Na een korte nacht lagen alle leerkrachten nog lekker te slapen terwijl de speelplaats zich vulde met mensen. Nadat de kinderen gezamenlijk de leerkrachten hadden gewekt, kwamen de leerkrachten te voorschijn uit hun tent, nog gekleed in hun pyjama of kamerjas en met een knuffel of slaapzak onder de arm. Na de nodige ochtendgymnastiek kon iedereen wakker en fit naar de klas gaan.
De leerkrachten en directie wensen dan ook iedereen een fijn en geweldig schooljaar toe!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio