Open trainingsdagen bij ju-jitsu club Tachiba JEM

Print

Foto: cvo CTTLimburg Maaseik Neeroeteren Bree

Genk - Gedurende de hele maand september zet de Genkse Ju-Jitsu club Tachiba JEM haar deuren wagenwijd open. Elke gevechtssportliefhebber, jong en oud, kan komen meetrainen bij de Genkse Ju-Jitsu club.

De Genkse ju-jitsu club (sinds 1969) is vooral recreatief en technisch praktisch gericht, wat zowel de jonge als oudere beoefenaars meer assertiever maakt. Zelfzeker door het leven gaan is tegenwoordig een noodzaak en u uit elke situatie kunnen bevrijden leer je al op zeer korte tijd.
We hebben vrije plaatsen, zowel bij de jongeren als bij de veteranen.
Wil je dus eens iets anders dan alleen maar voor de computer of TV te zitten, en heb je de moet enige fysieke inspanningen te leveren wat ook goed is voor de gezondheid, dan moet je bij de Genks Ju-Jitsu club Tachiba JEM. zijn. Ook competitie-geïnteresseerden die eens willen proeven van ons fighting- of duo system, zijn steeds welkom.
De club werkt ook samen met de organisatie SNS (sport na school) en ook zij zijn welkom op onze trainingen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde VTS (Vlaamse Trainersschool – Bloso) trainers en dit op volgende dagen:
Jeugd (6 tot 13 jaar) elke zaterdag van 13.30u tot 15.00u, volwassenen ( vanaf 14 jaar) elke vrijdagavond van 20.00u tot 21.30u en zondag van 10.00u tot 11.30u en onze veteranen/senioren elke zondag van 10.00u tot 11.30u.


Onze trainingen vinden plaats in het Stedelijk Sportcentrum te Genk, beneden in de gevechtssportzaal (einde van de gang bij het conditiecentrum). Wens je bijkomende info neem dan contact op via info@tachiba.be of weldra via onze nieuwe website op www.tachiba.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio