Celebs

Meer duidelijkheid over toestand Nederlands topmodel Yfke Sturm

Print
Meer duidelijkheid over toestand Nederlands topmodel Yfke Sturm

Foto: Wikiportrait

Yfke Sturm, het model dat vrijdag zwaargewond raakte bij een surfongeval in Italië, is niet in levensgevaar. Dat laat haar agentschap Touché Model Management weten in een mededeling op sociale media.

'De toestand van Yfke is stabiel en ze is buiten levensgevaar', meldt het modellenbureau in samenspraak met de familie. 'Er is geen bewijs dat ander letsel is ontstaan als gevolg van het ongeval. De artsen zijn positief gesteld over haar herstel'. De familie van het topmodel dankt ook iedereen voor de steunbetuigingen, maar vraagt wel om privacy.

Yfke Sturm raakte donderdag zwaar gewond nadat ze van een jetsurfplank viel in de buurt van het Italiaanse eiland Ischia. Ze werd overvaren door een boot en daarna per helikopter naar het ziekenhuis In Napels gebracht. Volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera was ze in levensgevaar, maar dat werd nooit bevestigd door de familie. De vader van Yfke liet weten dat zijn dochter een scheurtje in haar schedel heeft en daarom in coma wordt gehouden.

 

Niet te missen